četvrtak, 24. veljače 2011.

Microsoft operacijski sustavi: Windows 7 Telefon ažurirati problem, "malen broj" na Samsungs utjecati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/microsoft-details-windows-phone-7-update-problem-small-number/:
Redmond je otvaranje i nudi nekoliko činjenica, statistika i savjete oko svoje prvo ažuriranje za Windows 7 Telefon - ažuriranje koje ne ide glatko za svakoga - i to zvuči kao da su najmanje tri različita načina otkaza, dva od kojih su prilično jednostavan za popraviti. Tvrtka podaci da je negdje oko 10 posto korisnika pokušaja nadogradnje je naišao na problem, ali tih, "gotovo polovica" nije uspio jer nisu imali odgovarajuću internet vezu ili dovoljno prostora na disku (Ispada ažurirati proces traje backup telefona sadržaj samo u slučaju da nešto pođe naopako užasno). Većina ostatak može biti swept gore u pitanje utječu "mali broj" Samsung uređaja, problem koji tvrtka kaže da je rad popraviti što je brže moguće - au međuvremenu, oni ' okrenuo update off za one modele.

Jednostavno rečeno, kada se zatražiti da instalirate ažuriranja Microsoft preporučuje da jednostavno imate dovoljno prostora na tvrdom disku na vaše računalo (ne možete učiniti jedan over the air) i čvrste veze s interwebs, oko 90 posto uspjeli postaviti novi kôd, koji nije previše otrcan vidu da je ovo prvi update na platformu koju su pokušavali do sada. Nadamo se da je cigla stopa na nulu do vremena dobre stvari dolazi, zar ne?

Microsoft operacijski sustavi: Windows 7 Telefon ažurirati problem, "malen broj" na Samsungs utjecati prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 23:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Phone Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar