četvrtak, 24. veljače 2011.

Pukotina Windowsi 7 Telefon oglase izazov telefon head-to-head

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/02/23/leaked-windows-phone-7-ads-challenge-your-phone-head-to-head/:
Microsoft je usporila tempo Windows 7 Telefon oglase nakon saturating airwaves na pokretanje, ali to izgleda kao još jedan kampanja je o za početak - WinRumors je istjecanje novi set "Real Time Challenge" interaktivni web oglase koji vam izazov za potpunu zadatke koristeći telefon protiv WP7 uređaj. Izazovi uključuju uzimanje fotografiju i postavljanje na Facebook, provjeravanje Xbox postignuća, uzimajući smjerovima, i reći sudionici sastanka da radite kasno. Nije iznenađujuće, WP7 uređaj obavlja dobre zgoditke u svemu - mi smo definitivno pitate zašto želite biti provjera Xbox dostignuća u žurbi, dok na trčanje. Iako WinRumors također kaže da je "svoj telefon" Slika je samo rezervirano mjesto koje će biti ispunjena u drugim uređajima u finalu oglasima, pa ćemo vidjeti kako MS odluči slikati drugim platformama i njihove aplikacije - postoji mnogo načina da učinite neke od tih stvari na Android i IOS uređajima. (A, uzdah, želimo napomenuti da "Ažuriranje softvera sustava bez fatalne pogreške nije navedena aktivnost. ") U svakom slučaju, to je pametan oglas ideja - provjerite video ispod.

[Hvala, Irv]

Nastaviti čitanje Pukotina Windowsi 7 Telefon oglase izazov telefon head-to-head

Pukotina Windowsi 7 Telefon oglase izazov telefon head-to-head prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 23 veljača 2011 16:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WinRumors | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar