četvrtak, 3. veljače 2011.

Watch Google android događaj u cijelosti: Saće na Xoom, Android Market web stranice, u app kupi, i Cee-Lo Green

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/watch-googles-android-event-in-full-honeycomb-on-the-xoom-and/:

Bilo je dosta o jučerašnjem Android događaj koji ne čine naslovi, ali je vrijedno spomenuti. Hardversko ubrzanje za 2D i 3D elementi korisničkog sučelja - prikazano off na veliki učinak Googlea Hugo Barra, koji je uspio za pomicanje kroz tri popisa istovremeno, bez izazivanja bilo zaostajanje Motorola Xoom - trebali bi Saće kao ukusna gledati na kao što zvuči , dok je naš osobni ljubimac, novi tablet-specifične e-mail sučelja, treba biti dio Gmail jučer. E-mail UI je izgrađen od elemenata Google pozive fragmenata koji navodno će biti lako prijeći do smartphone, tako da palac gore sve oko sebe. Video iznad vas također prolazi kroz velika vijest dana, naime, da Android Market, sada se može pristupiti preko namjenske web stranice i aplikacije preuzeli na svoj uređaj na daljinu, uz jednako važna (za devs) dodavanje in-app kupnje . Konačno, Cee-Lo Green cura u za video čavrljanje od kuda je na internets, a mi svi smo tretirani na izložbu lag-potlačeni, neugodan razgovor. Što ne volim?

Watch Google android događaj u cijelosti: Saće na Xoom, Android Market web stranice, u app kupi, i Cee-Lo Green prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3 veljača 2011 02:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar