četvrtak, 3. veljače 2011.

SAE i ZigBee momčad do napraviti plug-in vozila zadužen pametniji

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/sae-and-zigbee-team-up-to-make-plug-in-cars-charge-smarter/:
SAE i ZigBee Alliance tima do napraviti plug-in vozila zadužen pametniji Mi nismo stranci ZigBee oko tih dijelova, koristeći razne Saveza certificiranih uređaja za praćenje naše korištenje energije i dopustite našem hladnjake razgovarati s našim mašine za pranje rublja . Uskoro naših automobila može biti u mogućnosti da biste dobili u na to malo razgovora s ZigBee Alliance i SAE međunarodni počinju raditi zajedno. SAE razvija standardima i certifikatima u automobilskoj industriji (među mnogim drugima) i to zagrli ZigBee Smart energije znači da bismo trebali vidjeti mnogo više auto-proizvođača donošenja ove tehnologije kako bi svoje automobile za razgovor na mrežu ravno kroz utičnice. Oni će biti u mogućnosti za napraviti stvari kao što su dati puni status ažuriranja i srušiti cijene komunalnih informacija, osigurati svoju vožnju troškove kada su najniže cijene. Mnogi sadašnji i većina nadolazeće električnih automobila može učiniti ovu vrstu stvar, ali oni se oslanjaju na bežičnu povezivost podataka da to učinite. ZigBee će eliminirati to. Nije riječ o proizvođačima koji će skočiti na prvi, ali s obzirom povući SAE ima mi mislimo će mnogi.

Nastaviti čitanje SAE i ZigBee momčad do napraviti plug-in vozila zadužen pametniji

SAE i ZigBee momčad do napraviti plug-in vozila zadužen pametnije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. veljače 2011 16:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Green Car Kongres | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar