četvrtak, 3. veljače 2011.

Agility Saietta električni sportski bicikl oči na

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/agility-saietta-electric-sports-bike-eyes-on/:
Došli smo, vidjeli smo, mi je uzeo slike. London-based startup po imenu Agility je danas predstavio svoj prvi i jedini proizvod, Saietta električni sportski bicikl , a mi smo samo morali iskočiti na MCN Moto Show u rodnom gradu da proviriti ga za sebe. Pa, što je tu reći da je slika već ne? Mi smo vjerojatno bi trebao krenuti s tim masivnim grba vidite up front. Na prvi pogled čini bicikl izgleda vrlo front-teška, ali je u stvarnim Zapravo uglavnom ljuska - od laganih kompozitnih materijala čiji sastojci ne bismo smjeli znati - koje kanale zrak u područja koja je potrebno hlađenje i , što je još važnije, optimizira pakao vanjska strana od ovaj dva kotača je aerodinamika. Tu je izložena s dvostrukim poprečnim ramenima ovjesom, samo su neke od slatkiša za oči na ovom izuzetno reflektivna racer, a težina balans je, suprotno naš prvi dojam, gotovo savršeno čak. To je zbog baterije se sakrio u centru, samo ispred brushed DC motor sa 90 + posto učinkovitosti (Agility nam govori cijela urliče stroj ima 83 propusnost učinkovitosti posto).

Tu će biti izbor karoserije, vidjeli smo visoko reflektirajuća krom jedan, ali mustafa crvena verzija je također dostupna. Govoreći o bojama, maleni brzinomjer zasvijetli u snazzy plava noć za jahanje. Mi smo bili u potrazi na samo tvrtke treće proizvodne prototip, ali pre-narudžbe su već poduzete - po cijenama od nešto manje od 10.000 £ za S model s 50-milja raspon i samo pod £ 14.000 za R varijanta koja ima blizanac baterija i, odgovarajuće, može pružiti do 100 milja - za travanj isporuke. SAD cijene je rekao da imaju "malo" premium, ali Agility nada da možda neće moći graditi neke od tih Saietta bicikle nad na zapadnoj obali, potencijalno rezanje na trošak prodaje ih u Sjevernoj Americi. Jedina stvar naše slike ne otkrivaju kako bicikl s instant momenta i četiri sekunde 0-60 ubrzanje (na lakši S modela, R to u pet) osjeća se sviđa, ali ako smo stvarno dobra nad sljedećih nekoliko tjedana, samo smo mogli dobiti priliku da se vozimo jedan i saznajte za sebe.

Agility Saietta električni sportski bicikl oči na prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. veljača 2011 14:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar