četvrtak, 3. veljače 2011.

Motorole Atrix 4G dolazi na AT & T na 6. ožujka za 200 dolara, u paketu s Dock Laptop za 500 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/motorolas-atrix-4g-coming-to-atandt-on-march-6th-for-200-bundle/:

Nemojte nikada reći: Ma Bell nedostaje cahones. Na isti dan da postojeći Verizon kupci počeli pre-naručivanje CDMA'd iPhone 4 , AT & T je došao čist s tim što je sljedeće na America's najveća GSM mreže. Iako je najavio na CES 2011, cijene i puštanje informacija je promakla preslatko Atrix 4G ... do sada, to je. AT & T će početi pre-prodaju za Froyo-powered Motorola Atrix 4G Android superphone 13. veljače, sa standardnim $ 199,99 + dvogodišnji ugovor ( $ 50 više nego što smo bili doveli do vjeruju , um vas), dobivanje jedan u svoj aljkav rukavicama. Mi smo rekli da očekujemo opću dostupnost 6. ožujka "ili ranije", stavljajući ga samo oko u skladu s datumom bismo čuli glasine . Štoviše, oni koji žele kupiti će bi trebali imati težak put polaganje off bala Laptop Dock, koje mreže ste Atrix 4G kao i 499,99 dolara pristanište za sveukupni zbroj od 499,99 dolara po ugovoru. Čuli ste pravo - one koji se odluče za kupnju pristati na kasnije vrijeme će biti zatraženo da shell out pet Benjamins, dok taj isti zbroj na jedan dan također će uključiti telefon. Valja napomenuti, međutim, da snop vrijedi samo ako ste također potpisati svoje ime Podaci Pro plan i tethering dodati-na, pa budite sigurni da ste dolje za taj mjesečni hit prije nego što je počinio u žurbi. Oh, i samo u slučaju da jednostavno ne možete prestati potrošnje, prijevoznik je također nudi pristup Zabava Kit za Atrix 4G kupce koji uključuje Motorola HD Multimedia Dock , Bluetooth tipkovnicu i miša, te daljinski upravljač za 189,99 dolara.

Nastaviti čitanje Motorole Atrix 4G dolazi na AT & T na 6. ožujka za 200 dolara, u paketu s Dock Laptop za 500 dolara

Motorole Atrix 4G dolazi na AT & T na 6. ožujka za 200 dolara, u paketu s Dock Laptop za 500 dolara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. veljače 2011 13:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal , AT & T | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar