četvrtak, 3. veljače 2011.

Skifta android app nabs DLNA potvrda: tablete i smartphone sada streaming STBs i više

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/skifta-android-app-nabs-dlna-certification-tablets-and-smartpho/:
Koristeći svoj android telefon kao daljinski je jedva novo , ali koristeći se zapravo slati sadržaje na TV-spojen set-top box? A da je novi koncept. Skifta za Android je upravo postao prvi komad softvera mora biti ovjerena od strane Digital Living Network Alliance ( DLNA ) pod njezinim novim Software certifikacijskog programa, omogućujući svakom Android-baziran smartphone ili tableta za streaming medije na brodu na bilo koji DLNA izvora, uključujući televizore, stereo, računala i Sony PS3. Teško je reći kakav telefon (i kakav bandwith) će biti potrebno za to zapravo biti ugodno iskustvo, ali oni znatiželjan saznati možete preuzeti app za besplatno u android tržište ... pod uvjetom da ste koristeći uređaj s Android 2.2 (Froyo) ili više, naravno. Šef o prošlosti pauze za objašnjenje video.

Nastaviti čitanje Skifta android app nabs DLNA potvrda: tablete i smartphone sada streaming STBs i više

Skifta android app nabs DLNA potvrda: tablete i smartphone sada streaming STBs i više prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. veljače 2011 09:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Qualcomm | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar