četvrtak, 3. veljače 2011.

BMW i PSA Peugeot Citroen partnera za buduće hibridne tehnologije, staviti da svjetski rat stvar iza njih

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/02/bmw-and-psa-peugeot-citroen-partner-for-future-hybrid-tech-put/:
Prošlog stoljeća vidio ne nedostaje sporova između Francuske i Nijemci, no u ovom stoljeću sve je idući u biti totalno cool. BMW i PSA Peugeot Citroën, tvrtka koja je posve prirodno posjeduje Peugeot i Citroën Marques, dolaze u obliku partnerstva usmjerena na stvaranje napredne hibridne sustave. Naziv za ovo novo partnerstvo? BMW Peugeot Citroën Elektrifikacija, sasvim prirodno. Plod ovog svetog sindikata će biti bolje baterije, generatora i elektronike koji ne samo da će pomoći proizvođačima koje su pristupile zajedno ovdje, ali također će se prodati drugim proizvođačima koji trebaju malo pomoći od svojih prijatelja. Mi ćemo morati pričekati malo prije nego što smo vidjeli bilo kakve rezultate, ipak: stvarni komponente se ne očekuje da će pogoditi cestu do 2014 u najranijoj - slučajno oko 100 godina nakon što je dobio jako naprasit u Alsace-Lorraine.

Nastaviti čitanje BMW i PSA Peugeot Citroen partnera za buduće hibridne tehnologije, staviti da svjetski rat stvar iza njih

BMW i PSA Peugeot Citroen partnera za buduće hibridne tehnologije, staviti da svjetski rat stvar iza njih prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, veljača 2, 2011 20:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar