četvrtak, 3. veljače 2011.

Sony Ericsson's Xperia Play malo štandovima izloženi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/sony-ericssons-xperia-play-retail-booths-exposed/:
Mi smo ga, rekao je na Show , a mi ćemo reći opet, Sony Ericsson jednostavno ne može držati poklopac na (bilo koji) tajna informacija. Xperia Play, nekada i više poetski poznat kao PlayStation Phone, je pogledati , videoed , i volio (uglavnom od nas), ali danas možemo dodati još više na naše predznanje o tome još nenajavljenih uređaja u obliku svojih in- spremati sjenice. Da, SE je planirano kako preprodavače i prijevoznici će svodnik svoje gaming smartphone u trgovini, i da, čini onog "brand iskustva" imaju iscurilo. To je ništa čeljust-ispuštajući, samo su neki uspravno postolja s riječima: "pametnih telefona, pametne igre" na svojoj strani, ali barem to signali koje smo u naprednoj fazi pripreme uoči lansiranja slušalice. Tu je T-Mobile logo na tu previše, ali da bi mogao biti samo rezervirano mjesto ili se može odnositi na područja izvan SAD-a. U svakom slučaju, proljeće čini kao idealno vrijeme za neke više Gingerbread u našim životima.

Update: Iako smo bili uvjereni da izgleda gore originalan , tanak uređaj na slici na vrhu stoji iooks kao Xperia Arc . Uređaj na dnu izgleda više kao križ između PSP Go! i Xperia Play . Naravno, mi smo očekujući da će vidjeti bezbroj Android uređaja najavio uz PlayStation Suite podršku, pa tko zna.

Sony Ericsson's Xperia Play malo sjenice izložen prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. veljača 2011 03:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink @ Domipost (cvrkut) | izvor Sve o telefoni | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar