četvrtak, 3. veljače 2011.

Aava Mobile navodno postavljen da bi se otkrilo Medfield-based android / meego telefon na MWC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/aava-mobile-reportedly-set-to-reveal-medfield-based-android-me/:
Željan za način da se zaborave Moorestown ? Mi ne bi bio šokiran da je Intel u istom logoru, a ako se to ovdje glasina pans out, to bi mogao biti Medfield djeluje kao amnezija na Mobile World Congress. Ako ćete opoziv, Intel je nakratko pokazao off Medfield-based telefon koncem prošlog mjeseca, a sada smo čuli da Aava Mobile - ista tvrtka odgovorna za WoW-crunching Moorestown demonstracije na Computexu - je spremna za puštanje pravi izuzetna osoba u Barceloni. Slashgear je na dobrom tijelu da Aava druge generacije Core dizajn će službeno biti namotan vanjska strana u roku od nekoliko dana, zajedno s Intel Inside, 8.9mm debljine šasija, android i meego. Možete pročitati pravilno - oba mobilnih operacijskih sustava će biti podržane. On je rekao da Aava ne zapravo plan o Hawking ove potrošače, umjesto toga, oni će se vratio off za programere u svrhu promoviranja njezine integrirane ACPU i modem platformi. Teško je reći je li ljuske ćemo (nadamo se) vidjeti na MWC ostat će konačna, ali možete se kladiti da ćemo se kopanje za još jednom pokazati katu otvara.

Aava Mobile navodno postavljen da bi se otkrilo Medfield-based android / meego telefon na MWC prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. veljače 2011 15:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Slashgear | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar