četvrtak, 3. veljače 2011.

Kanadska vlada obećava preokrenuti CRTC odluku o korištenju-based internet naplate

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/canadian-goverment-vows-to-reverse-crtc-decision-on-usage-based/:
To se dogodilo prije kada je kanadska vlada poništio CRTC odluku i dopustio Globalive ući kanadski mobitel na tržištu, i to izgleda kao Ottawa je o ponovno vagati u i preokrenuti još kontroverzne odluke Regulatorne agencije. Kao što je potvrdio ministar industrije Tony Clement na Twitter, vlada planira ukinuti nedavne CRTC odluku da učinkovito korištenje nametnute-based internet naplate ako agencija ne natrag dolje i "vratite se na ploči za crtanje." Navodeći viši vladin dužnosnik, Toronto Star dalje izvještava da preokret mogao doći već sljedećeg tjedna. Kao i svaka Kanađani čitate ovaj svibanj dobro biti svjestan, pitanje korištenja-based internet naplate je Ustanove za neko vrijeme, ali je dostigao tipping point s CRTC odluku prošlog tjedna koji je utjecao manji pružatelja internet usluga koji se oslanjaju na velike telekomunikacijske tvrtke 'mreže. Prema novom rješenju, te tvrtke bi bio suočen sa povećanim troškovima koji drastično će ograničiti iznos bandwith oni u mogućnosti ponuditi kupcima - jedan takav ISP, Teksavvy, je u stvari već poslao obavijesti klijentima informirajući ih da je njihov trenutni 200GB bandwith kapica bi pao na samo 25 GB na 1. ožujka, s bilo koje dodatne podatke koristiti kako bi se naplaćivati po gigabajt.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Kanadska vlada obećava preokrenuti CRTC odluku o korištenju-based internet naplate prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3. veljače 2011 13:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Toronto Star , @ Tony_ClementMP (cvrkut) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar