četvrtak, 3. veljače 2011.

HTC Piramida proizlazi iz Magli špekulacija sa 1.2GHz dual-core, 4,3-inčni zaslon, T-Mobile 4G

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/02/03/htc-pyramid-emerges-from-the-mists-of-speculation-with-a-1-2ghz/:
Prvi Sprint je dobio 4G-sposoban, 4,3-inčni android telefon iz HTC, a zatim u siječnju ove godine AT & T ( Inspire 4G ) i Verizon ( Thunderbolt ) dobio obećanja istih. Je li T-Mobile osjećaj izostavili? To možda neće biti dugo, kao i glasina mlin je upravo churned prilično moćni 1.2GHz dual-core zvijer od slušalica i to pripisuje da Magenta mrežu za pokretanje neko vrijeme oko svibnja ili lipnja. Mi smo sluha to će doći s qHD rezolucije (960 x 540, baš kao Atrix 4G ) i SPC roku će biti da glasoviti Snapdragon MSM8260 da Qualcomm zadirkivali kratko na CES-u par tjedana. Kreditiranje povjerovati da ovaj naklapanja je činjenica da su oba TmoNews i Android i našao mene izvori potvrđuju postojanje piramide, ostavljajući nam samo čekati i pitam se o tome što možemo učiniti s uređajem te vrste.

{Image kredit: Nina Aldin Thune ]

HTC Piramida proizlazi iz Magli špekulacija sa 1.2GHz dual-core, 4,3-inčni zaslon, T-Mobile 4G prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 3 veljača 2011 03:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TmoNews , Android i Me | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar