srijeda, 24. studenoga 2010.

LG BD690 je prvi Blu-ray player certifikat za Wi-Fi direktno, drži Bluetooth paranoidnog

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/lg-bd690-is-the-first-blu-ray-player-certified-for-wi-fi-direct/:
Mogućnosti zadirkivali u 2009 od strane Wi-Fi Direct vjerojatno su držali Bluetooth noću, i sigurni smo početka uređaja certificiranja posljednjih mjesec dana nije pomoglo, bilo. Sada LG BD960 je nastao kao prvi Blu-ray player na certificiranja Wi-Fi Direct popisu, aludirati izravnu P2P komunikaciju u našem domu kina među WiFi uređaja (bez potrebe za usmjeravanje posrednik) uskoro bi mogao otići iz fikcije u činjenice. Nažalost, mama je još uvijek riječ o dostave i cijene. Slučajno, međutim, da je igrač mogao stream sadržaj na bilo koji drugi uređaj opremljen WiFi - Izravna ovjereni ili ne - je dovoljno velik posao kako bi našim posvećen medijima streamers Defarge poput poglede već. Osobito, ako BD960 dolazi pakiran sa značajkama sličnim svojim sumnja prethodnika LG-BD390 , koji može stream i Netflix, VUDU, te DLNA mreži sadržaja, kao i reproducirati DivX HD 1080p sadržaja. Do više detalja površine ipak, mi jednostavno ćemo morati držati podsjećajući naše siromašne Galaxy S da nije suđeno da bude sama u ovoj hladno, okrutnom svijetu zauvijek.

LG BD690 je prvi Blu-ray player certifikat za Wi-Fi direktno, drži Bluetooth paranoidne prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 02:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ZATZ nije smiješno | izvor Wi-Fi Alliance | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar