srijeda, 24. studenoga 2010.

Mlaz vode vodeni pištolj robota pesters rakuni, uzima narudžbe iz android (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/squirt-water-gun-robot-pesters-raccoons-takes-orders-from-andro/:
To nije neuobičajeno vidjeti g. Android i Sir Arduino momčad u svijetu domaće robotike, ali Špricati je uspio hop od mene-previše gužve s stvarno šarmantan shema upravljanja (pa čak i više šarmantan izgleda). Jednostavno rečeno, ovaj robot vodeni pištolj je dizajniran da "vodene biljke i potjerati rakuni", ali iz šire perspektive, tvorca je tražio da se pokaže kako robotici može se koristiti u malim i dobro navodnjavanje sustava. Ili još bolje, to je daleko više nego samo robot koji je kontrolirani na daljinu preko smartphone, ako ga prebaciti u "stražar način", to će za pretraživanje i uništiti - jadan nešto "što se miče" s mlazom vode. I da, to također može biti kontroliran putem SMS-a, pa čak i mačke ne mogu slaviti prebrzo jednom vlasnika glave iz za rad. Hit izvor link kako bi saznali više o tome kako ovo remek djelo je izgrađena, ili glavu iznad pauze za brzo demo vid.

Nastaviti čitanje Špricati vodeni pištolj robota pesters rakuni, preuzima narudžbe iz android (video)

Mlaz vode vodeni pištolj robota pesters rakuni, uzima narudžbe iz android (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 05:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cell Botovi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar