srijeda, 24. studenoga 2010.

Kinez igra MMO na Titanic ekranu, zalaže se za veće gustoće piksela (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/chinese-man-plays-mmo-on-titanic-screen-pleads-for-higher-pixel/:
Nikad umu Vaše 103-inčni plazma ili Guinnessov rekord Word-holding stadion prikazuje, pravi igrači rade svoj stvar na LCD koji pedalj cool seven tisuća i pet stotina četvornih metara (preveden na carski mjernih jedinica, to je ... puno!). Ono što vidite gore je mali uvid u MMO entuzijasta s velikom mukom i ne manje poveliki novčanik. Gent u pitanju je bio nezadovoljan činjenicom natječu guildmaster u kineskom MMO Magic World Online 2 je dobio igrati u IMAX kazalište, te je stoga odlučio na jedan-gore ga u jedini mogući način: unajmljivanjem Pekingu skaču ogroman zaslon (pod nazivom "Sve Pekingu, pogledajte gore!") za malo sjednici supersized igre. Skoči prošlosti break da se vidi na videu.

Nastaviti čitanje Kinez igra MMO na Titanic ekranu, zalaže se za veće gustoće piksela (video)

Kinez igra MMO na Titanic ekranu, zalaže se za veće gustoće piksela (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 04:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Kotaku | izvor MMOSite | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar