srijeda, 24. studenoga 2010.

Sony Qriocity video-on-demand usluge odlazi živjeti u Europi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/sonys-qriocity-video-on-demand-services-goes-live-in-the-uk/:
Sony je rekao da dolazi , i dolazi ona ima. Samo u vrijeme za expatriated Amerikanaca uživa u slavi se isplaćuje u funtama uživati u preko "zahvalnosti", Sony je zrcaljeno prebaciti na Qriocity on-demand usluga za gledanje filmova. Velika Britanija lansiranje obilježava Europski debi usluge (Mi smo također čuli da ga je kao "diljem Europe"), nudeći "stotine" pay-per-view streaming pomake na one s mrežom omogućen BRAVIA TV, Blu-ray igrač ili Blu-ray sustav kućnog kina. Mi smo rekli da knjižnice sastoji se od materijala iz Fox Home Entertainment, Lionsgate, MGM, Paramount Pictures, Sony Pictures Home Entertainment, starz Digital Media, Walt Disney Company, NBC Universal i Warner Bros, s obje novim izdanjima i slavi klasika gore za iznenadan zahvat. Najam cijene za SD sadržaje početi od £ 2,49 za knjižnicu sadržaj i £ 3,49 za novim izdanjima, dok HD sadržaj, odnosno početi od £ 3,49 i 4,49 £. Nije točno besplatno, ali to je mala cijena za platiti da bi to keister zasađene na Tursku dan.

Nastaviti čitanje Sony Qriocity video-on-demand usluge odlazi živjeti u Europi

Sony Qriocity video-on-demand usluge odlazi živjeti u Europi prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 11:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget španjolski | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar