srijeda, 24. studenoga 2010.

HTC i Samsung dozvola cijeli intelektualnog Ventures patentnog portfelja, opremu za rat

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/htc-and-samsung-license-entire-intellectual-ventures-patent-port/:
Izgleda kao HTC i Samsung su uzimanje neke agresivne korake kako bi zaštitili sebe od android patenta parnicama - u posljednjih tjedan dana obje kompanije su sklopile dugoročne sporazume o licenciranju patenata s Nathan Myhrvold intelektualno Ventures. (Mhyrvold je jednom Microsoftov tehnološki direktor, ali on je vjerojatno više poznat po intelektualno Ventures.) Obje HTC i Samsung sada imaju pristup do IV cijeli portfelj "više od 30.000 IP imovina" da barataju protiv trenutni ili potencijalni pravni protivnika - kao što je, reći, jabuka ili Oracle - i IV također planira da im pomogne upravljati svojim postojećim patenta portfelja. Zvuči poput nas HTC i Samsung je odlučio da im je potrebno više patenata mišića u cilju da opstane u sada ludo-parnički smartphone tržištu, i doista, PR najavljuje HTC posao odlučno kaže smartphone tvorac je "rad s IV ublažile njene patent rizik. "

Naravno, ovo je također malo dogovor s vragom - Pravo intelektualnog Ventures može biti najzloglasnijih patent trol u povijesti, a HTC i Samsung u osnovi su odlučili rizike i troškove poslovanja s IV su povoljniji od rizika i trošak odlaska na sud. U svakom slučaju, mi ćemo vidjeti kako to sve trese out - i mi imamo osjećaj da je Apple / HTC tužba je o da biste dobili ozbiljno zanimljivo.

HTC i Samsung dozvola cijeli intelektualnog Ventures patentnog portfelja, opremu za ratne prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 19:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechFlash (1) , (2) , Rahul Sood (cvrkut) | izvor Samsung PR , HTC PR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar