srijeda, 24. studenoga 2010.

50 godina star daljinsko upravljanje robota izrađeni od dijelova otpadnog čini dramatična, prekrasan povratak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/50-year-old-remote-controlled-robot-made-from-scrap-parts-makes/:
Ovo je George. On je šest-stopalo visok robot ručni rad od aluminija bilješke srušio bombarder 1950. George je daljinsko upravljanje, te sagrađena Tony Sale, isti čovjek koji je nedavno uskrsnuli gotovo zaboravljena draga robotskog iz pohranu prolio, gdje je on proveo zadnjih 45 godina ili na taj način. Neki ulje i baterije su sve to uzme da se George i hodanje opet, i on sada ćete imati stalni dom u Narodnom muzeju računarstva u Bletchley Parku, Buckinghamshire, Engleska. I to je sljedeći muzej ćemo biti u posjetu, jer ne možemo dobiti dovoljno ovog diva. Tear-inducing video nakon pauze.

[Image Credit: Geoff Robinson, Daily Mail ]

Nastaviti čitanje 50 godina star daljinsko upravljanje robota izrađeni od dijelova otpadnog čini dramatična, prekrasan povratak

50 godina star daljinsko upravljanje robota izrađeni od dijelova otpadnog čini dramatična, prekrasan povratak prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 23. studeni 2010 21:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Switched | izvor Roboti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar