srijeda, 24. studenoga 2010.

RIM: Kik je izvukao iz App World nad 'prekršio ugovorne obveze'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/rim-kik-was-pulled-from-app-world-over-breached-contractual-ob/:
Izgleda kao RIM je napravio konačnu odluku o Kik situaciji nakon što je izvukao mahnito popularan laktaš instant messaging aplikaciju od BlackBerry App World nekoliko dana - i za sadašnje i nade Kik korisnicima, vijest nije dobra (podebljano dodan od nas):
"RIM je postao svjestan broj pitanja i kupca zabrinutosti Kik app i usluga. Nakon razgovora s Kik, app je uklonjen iz BlackBerry App World 12. studenog. Nakon daljnje istrage, RIM je zaključio da Kik prekršio ugovorne obveze. Temelju na široko područje i ozbiljnosti pitanja i brige, RIM prekinuo svoje sporazume s Kik i povukao RIM potporu za Kik je usluga. "
Sada, Waterloo još uvijek prilično skroman o tome što točno Kik učinio rock brod tako loše, ali postoje dvije očite teorije plutajuæi okolo: jedan, da Kik Kontakt žetve bila velika privatnost ne-ne, i dva, da je proizvod došao malo previše blizu BBM funkcionalnosti za RIM udobnost.

Teško je reći što je otišao dolje, a Kik je službeni odgovor ne čini puno raščistiti situaciju. Iako tvrtka ima povratiti javni odgovor na blog, ne pojasniti što transpired, što "ugovorne obveze" su navodno prekršena, ili što (ako išta) Kik mogu učiniti kako bi pokušati glatka preko posvađati. Umjesto toga, post je više od PR igrati, pohvalivši odnos Kik je imao sa RIM-u u prošlost i rekao da sumnja da su glasine BBM zavisti mogao račun za skidanje. To ne reći, međutim, da RIM je u potpunosti ukinuta Kik pristup push obavijesti i BlackBerry SDK, tako da će biti tvrd za ove dečke da ostanu relevantne Bolds i krivulje cijeloj zemlji, osim ako RIM poništava svoju odluku.

RIM: Kik je izvukao iz App World nad 'prekršio ugovorne obveze' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 18:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrackBerry | izvor Kik , BGR | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar