srijeda, 24. studenoga 2010.

Anti Sleep Pilot obećava da će vozača upozoriti, upozoriti ih kada navući

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/anti-sleep-pilot-promises-to-keep-drivers-alert-warn-them-when/:
U potrazi za alternativa koja iznimno velik šalicu kave ili energetskog napitka da vas držati budnima dugo vući na diskove? Tada ćete uskoro imati drugu opciju u obliku pilot protiv spavanja, koji obećava da vas iz površno off kroz magiju tehnologije. Već na prodaju u Danskoj, uređaj je u stanju automatski uključiti i isključiti putem praćenja kretanja svog vozila, te ga pokušava držati vas upozoriti koje redovito obavljanje različitih testova koje možete odgovoriti na samo dodirom uređaja. To obećava da će ne samo spriječiti zamor u prvo mjesto zadržati vaš um aktivan, ali i upozoriti vas kada je stvarno vrijeme da se slomiti tako da nadgledate vaše vrijeme reakcije na svaki test. Još uvijek nema riječi o službenim cijena ovdje samo još, ali mi pretpostavljamo da će koštati negdje u susjedstvu od 1.499 kr (ili $ 270) je uređaj trenutno radi u Danskoj.

Anti Sleep Pilot obećava da će vozača upozoriti, upozoriti ih kada povući više od prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 09:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Chip Chick | izvor Anti Sleep Pilot | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar