srijeda, 24. studenoga 2010.

Windows Home Server 'Vail' kapi pogon produživač podršku, MS sugerira možete kupiti veći HDD

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/windows-home-server-vail-drops-drive-extender-support-ms-sugg/:
Windows Home Server 'Vail' kapi pogon produživač podršku, MS predlaže se samo kupiti veći HDD
Ako ste trenutni sustav Windows Home Server korisnik ima vrlo dobre šanse da ste iskoristili voziti udruživanje značajke OS. Trebate više skladištenje? Pop na novom HDD, gledati neki svjetla trepere na malo, i onda ste spremni da se vratim na skidanje ... bez obzira na to je si preuzimajući datoteku. Odobren stvari nisu uvijek savršeno radi , ali ovaj tech, formalno se zove Drive Extender, čini dodajući skladištenje lako, moguće je ponoviti samo one podatke koje treba, te je potpuno neovisna hardver. I sad to ide dalje. Microsoft je potvrdio da se sljedeće izdanje sustava Windows Home Server, Vail (zbog u prvoj polovici 2011), neće značajka Drive Extender, što ukazuje morat ćete jednostavno kupiti veće diskove i ručno obrađuju podatke replikaciju ili se oslanjaju na RAID da se to dogodi, rješenja koja su izrazito manje intuitivno za non-techie korisnicima. Reakcija među fanovima WHS je većinom negativne, sa 148 komentara (računajući i) na najavu post, najviše govori MS gdje se to može gurati svoje RAID kontroler. Slobodno zadržati na odzračivanje ovdje, ako želite.

Windows Home Server 'Vail' kapi pogon produživač podršku, MS sugerira možete kupiti veći HDD prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 10:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Home Server blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar