srijeda, 24. studenoga 2010.

WD TV Live media playere dobiti Blockbuster na zahtjev, USB bežičnu tipkovnicu podršku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/wd-tv-live-media-players-gain-blockbuster-on-demand-usb-wireles/:
Svoj 'ne poput bilo tko mogao predvidjeti medija zastavicu rat koji će buknuti u 2010, ali izgleda kao što je Western Digital je uzimanje stvari prilično ozbiljno. Tvrtka je upravo izdao nešto veliki remont za svoj WD TV Live Plus i WD TV Live media playere, dodajući Facebook podršku, a također daje US-based korisnicima mogućnost da se odmah iznajmljivanje ili kupovinu filmova preko Blockbuster na zahtjev. Post-firmware ažurirati, korisnici će moći iskoristiti u Deezer (usluga na zahtjev glazba), Flingo (drugi portala internet TV) i AccuWeather (mjesto da "prognoze" što se događa u našem "atmosferu"). Potencijalno važnije od svega toga, međutim, je dodatak USB bežičnu tipkovnicu podrška - jednostavno priključite u USB bežični hardverski ključ koji se isporučuje s većinom svaki bežična tipkovnica vani, a vi ćete biti slobodni da ažurirate svoj Facebook status ili za pretraživanje za "Bed uljeza Song" putem YouTubea, sve iz udobnosti svog kauč. Huzzah!

Nastaviti čitanje WD TV Live media playere dobiti Blockbuster na zahtjev, USB bežičnu tipkovnicu podršku

WD TV Live media playere dobiti Blockbuster na zahtjev, USB bežičnu tipkovnicu podršku prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 02:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Western Digital | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar