srijeda, 24. studenoga 2010.

Chrome OS potrošač lansirati gurnula do 2011, Google-branded Chromebook ipak mogao stići ove godine

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/24/chrome-os-consumer-launch-pushed-to-2011-google-branded-chromeb/:
To je gotovo vrijeme za jesti i onda turska jet se da Best Buy da se gazi po lud kupci. Oh da, blagdana je samo o tome ovdje, koji je prema par postova smo napisan u zadnjih godinu dana znači da Chrome OS netbooks bi trebao biti kao dobro. Pa, ispada da Google OS-powered prijenosna računala ne ide stići ove godine, ili barem ne u način na koji smo mislili da će. To ne znači da Chrome OS ne ide vidjeti malo predstaviti ove godine, ali veliki proizvođači, uključujući Acer i HP, neće imati vlastitu Chromebooks spremna prije 2011. Kako ćemo znati? Acer Jim Wong rekao nam je tijekom tvrtkinu konferenciji za novinare da je Acer će biti lansiranje svoje netbook temeljen na operativnom sustavu preglednik tijekom "potrošač lansirati" OS iduće godine, dok Google ima svoj vlastiti dnevni red i da će biti događaj nešto "u prosincu . " Nismo dobili pitati ako je to netbook Acer je u stvari "ZGA" netbook vidjeli smo popping up u bug izvještaja, ali naše mišljenje je da će biti nešto sasvim slično.

Dakle, ono što Google ima piva? Sjećate Google-branded krom OS netbook koje smo čuli? Pa, prema nekoliko naših vrlo vlastitih izvora, to je upravo ono što će se dogoditi. Mi nemamo točne podatke vrijeme, ali mi je rečeno od strane nekoliko da će Google pokrenuo vlastitu Chrome-knjige la Nexus Jedan za "prijateljima i obitelji." Kao operativni sustav je još uvijek u beta ili pregled obliku, netbook bi biti usmjeren na razvoj / rano usvojitelj zajednice. Naočale-mudar ne znamo sve što je mnogo, ali smo čuli da će biti powered by Intel Atom procesorom i Pine, baš kao što Digitimes izvještava, da 75.000 jedinica se proizvode Tajvan ODM Inventec. Treba napomenuti da se pomenuti Acer "ZGA" je rekao da se interno koristi kao "dogfood uređaj" na Google-u, ali mi vjerujemo da je ovaj Google-branded uređaj da se potpuno drugačiji. Inventec, Intel i Google ne bi komentar na hardver glasina, ali Google nije nam govore da bi "imati više detalja podijeliti kasnije ove godine." Po našoj računati, koji ostavlja ih sa samo oko 37 dana da proliven!

Napomena: Na slici iznad je samo naše kreativne interpretacije onoga što Chromebook svibanj izgledaju - ne dolaze plakati na nas kada stvarni uređaj izgleda puno ljepše.

Chrome OS potrošač lansirati gurnula do 2011, Google-branded Chromebook ipak mogao stići ove godine prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 24 studeni 2010 00:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar