nedjelja, 19. prosinca 2010.

Samsung Ucim prst pojam sprema metak tri USB štapići

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Dakle, recimo da ste se s pupoljak. Dva pupoljci. Samo vas tri, druženje, razgovor se sjećanja na dane kada svi drže u kontaktu putem Kin Spot . A onda, spomenik. Svaki spomenik će učiniti. Vi poprsje iz točke i pucati, poviti zajedno, a ugriz sliku. Brzo naprijed do sljedećeg tjedna, a vaše pupoljci još uvijek pitate ako ste ikada idući u otarasiti te slike i pucati 'em preko putem e-pošte. Vi ne samo da ste iznevjeriti dvije najvažnije osobe u vašem životu, ali ste sami uspjeli. Unesite Samsung Ucim kamera, koje sportove puni trio USB porta značilo da kuća tri USB memorije nubs. Kada zatvarača sjedne, bilježi slike na sva tri nubs, a kada stranke nad, vi i vaša dva pupoljci zgrabite odgovarajućeg nubs i dio načina. Previše loš to je samo koncept za sada, ali ovdje je u nadi postaje mnogo više od toga u skoroj budućnosti. Vaši pupoljci nadam, previše.

Samsung Ucim prst pojam sprema metak tri USB štapići prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19 pro 2010 17:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechFresh | izvor Yanko Design | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar