nedjelja, 19. prosinca 2010.

Wireless prijevoznika otvoreno s obzirom na punjenje po usluzi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/wireless-carriers-openly-considering-charging-per-service/:
To slajd gore nije šala - dolazi od marketinga webinar staviti na po dvije tvrtke koje opskrbljuju Verizon, AT & T i Vodafone kao klijenti, i to opisuje sustav koji identificira aktivnost kupaca internetu i optužbi različite stope za korištenje na Facebook od gledanja YouTube , dok se dozvoljava pristup Vodafone usluge besplatno. Da, to je zapravo scenarij noćna mora za net neutralnosti zalaže. Dvije tvrtke iza slajda su dodijeliti komunikacije i Openet, koje prodaju pretplatnika-upravljanje alatima za prijevoznike širom svijeta - alat koji je dodijeliti direktor marketinga kaže da može skenirati čak i šifrirane paketa kako bi se utvrdilo što klijenti koriste usluge i naplatiti u skladu s tim. Mi ne čineći ove gore - ovdje je direktan citat iz webinar:
[Mi koristimo] broj različitih metoda za točno identificirati primjena - Metode kao heuristička analiza, ponašanja i povijesne analize, duboko paket inspekcija, i brojne druge tehnike. Što je ključ je da imamo najbolji program identifikacije dostupan na tržištu, što znači da čak i aplikacija koje su šifrirani i koristiti druge metode da izbjegne otkrivanje će biti ispravno identificirani i razvrstani ... Mi smo u osnovi feed ovaj real-time informacije o prometu i korištenje programa u politiku i sustav naplate. Svaki pretplatnik ima određenu uslugu plan koji su se prijavili za, i oni su kao generičke ili personaliziranih kao operator želi.
Da, to nije kako netko zapravo želi internetu na posao - osim prijevoznika, koji ste bili govoreći sve sulude stvari o punjenja čak smartphone proizvođača za korištenje podataka o klijentima u posljednje vrijeme. Što je više, to je rumored da FCC će spilju Verizon i AT & T i osloboditi bežični internet usluge od glavnih dijelova neto neutralnosti regulacije je očekivati da prođe idući tjedan , tako da ovu glupost mogao vrlo dobro pogoditi SAD-u što prije nego kasnije. Mi ćemo biti imajući bliski oko na stvari - mi ćemo vas obavijestiti.

Wireless prijevoznika otvoreno s obzirom na punjenje po usluzi prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19. prosinac 2010 16:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wired | izvor Fierce Wireless Webinar , Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar