nedjelja, 19. prosinca 2010.

UK glas zbor pjeva Molimo Retweet me pjesma u dobrotvorne svrhe, vjerojatno nema pojma što to znači (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/uk-voice-choir-sings-please-retweet-me-song-for-charity-probabl/:
Dakle ovdje je posao: UK Meningitis Trust želi pomoći podizanju svijesti o bolesti je posvećen borbi i ima 30-jak muški zbor na raspolaganju za napraviti Internet sa. Kako to postići najširi mogući publike? Ako je Vaš ideje uključuju namedropping svim važnijim društvenim medijima stranice postaviti u posljednjih deset godina, što ukazuje na iPhone u odnosu na Android dihotomija, i korištenje Yahoo kao loš dosjetka, onda morate biti čovjek odgovoran za stavljajući zajedno video nakon break. Čestitamo, to je strašan. Iza-the-scene snimak sa tim starim crooners nije previše strašna bilo.

Nastaviti čitanje UK zbor pjeva Molimo Retweet me pjesma u dobrotvorne svrhe, vjerojatno nema pojma što to znači (video)

UK glas zbor pjeva Molimo Retweet me pjesma u dobrotvorne svrhe, vjerojatno nema pojma što to znači (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19. prosinac 2010 00:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink copyranter | izvor Meningitis Trust (Facebook) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar