nedjelja, 19. prosinca 2010.

Chevy gradi antena u tijelo 2011 Camaro kabriolet, uključuje besplatno branici za sve (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/chevy-builds-antenna-into-body-of-2011-camaro-convertible-inclu/:
Chevy gradi antena u tijelo 2011 Camaro kabriolet, uključuje besplatno branici za sve
Znamo sve o velikim nevoljama koje mogu zadesiti kada se tvrtka pokušava integrirati antenu u tijelo svojih proizvoda, tako da nismo mogli odoljeti pokriva Chevrolet je najnoviji pokušaj da učine isto - ali na većim razmjerima. Rani verzije 2011 drop-top Camaro našli rolling out i oko s prilično neugledan privjesak visi straga, veliki bič antenu koja je bila malo previše istinski retro da ide sa stroja queues atavizam styling. Na većini automobila danas antena je integrirana u stražnji vjetrobran, ali, s obzirom na prirodu nestaju ovog automobila je krov, da nije bilo moguće ovdje. Za pomoć GM okrenuo na dva posvećena Antena inženjera, Don Hibbard i Gregg Kittinger, koji je uspio pronaći način da se pokopa ružan stvar unutar graciozan spojler smješten na stražnjoj palubi poklopac. Problem riješen - dobro, osim što xm i OnStar zahtijeva poseban oblika peraje morskog psa koji nažalost još uvijek mogu vidjeti visi na deblo. Možda 2012 modelu će biti potpuno svježe i čisto.

Nastaviti čitanje Chevy gradi antenski u tijelo 2011 Camaro kabriolet, uključuje besplatno branici za sve (video)

Chevy gradi antena u tijelo 2011 Camaro kabriolet, uključuje besplatno branici za sve (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19 pro 2010 03:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar