nedjelja, 19. prosinca 2010.

Samsung izvlači Froyo ažuriranje za Bell's Vibrant nakon izvješća pržene interne memorije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-pulls-froyo-update-for-bells-vibrant-after-reports-of-f/:
Mi nemamo pojma zašto Samsung imaju takav teško vrijeme isporuku svojih dospjelih obećao Froyo nadogradnje u svijetu za Galaxy S serije, ali to ne traži bilo lakše za njih ovaj vikend: samo kanadski Galaxy S da biste dobili ažurirati tako daleko, Bell's Vibrant, ima upravo je imala ažurirati izvukao. Čini zdrav broj korisnika pokušava nadograditi koristeći Sammy's Kies desktop softver završila s nepristupačnim interne pohrane, što je sranje za niz očitih razloga - i da će biti ikakvog razloga za uklanjanje nadogradnje. Evo službene izjave:
"Bilo je povremena pitanja izvijestio tijekom firmware nadogradnje proces Kies za Samsung Galaxy S i9000M serije mobitela. Samsung je razvojni tim trenutno je svjesna tog problema i radimo na rješenje. Shodno tome, firmware update značajku, što utječe na sposobnost nadograditi na android 2,2, privremeno je onemogućena dok rješenje je izdana. Ispričavamo se zbog neugodnosti. "
Možda možemo samo ići ravno do Gingerbread ili Saće u ovom trenutku?

[Hvala svima koji su poslali to u]

Samsung izvlači Froyo ažuriranje za Bell's Vibrant nakon izvješća pržene internog prostora za pohranu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 19:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Samsung | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar