nedjelja, 19. prosinca 2010.

Samsung nabs Tegra 2 za Galaxy kartica 2, Google čini Tegra platformi Saće referencu?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-nabs-tegra-2-for-galaxy-tab-2-google-makes-tegra-the-ho/:
To zvuči kao svi NVIDIA nesuglasica i cajoling napokon su se isplatile, ako par analitičari su da se vjeruje - kako kažu tvrtke dual-core Tegra 2 čipset stalci gore pobjeda u tabletama prostoru. Vidjeli smo ga naizgled podići bar za smartphone silicija u LG Star i nas zafrkavati u škriljevca nakon škriljevac, ali Citigroup's Glen Yeung kaže da Samsung ima "smješten značajan poredak sa Nvidia Tegra za 2 čipova u prvoj polovici 2011, pripremljen za tablete i pametnih telefona ", a BMO Capital Markets analitičar Ambrish Srivastava predviđa sljedeće Galaxy kartica će biti jedan od uređaja koji ga koriste. Ako to zvuči očito, sjetite se da Samsung je trebao se proizvoditi dvojezgreni čip vlastite . Što bi moglo prouzročiti tvrtki u zagrljaju Tegra 2, ako je to doista ono što se događa? Bilo koji broj razloga, da bude siguran, ali Glen Yeung također kaže da je Google napravio Tegra referentni dizajn za Saće , aka Android 3.0, i tako Tegra 2. svibanj zvuk poput brzo pratiti do pobjede u pupi tableta prostor. Krivovjerje 'nadajući to je dobar izbor za potrošače , previše .

Samsung nabs Tegra 2 za Galaxy kartica 2, Google čini Tegra platformi referentne Saće? prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19 pro 2010 14:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink FierceWireless , UberGizmo | izvor Barron's , Forbes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar