nedjelja, 19. prosinca 2010.

Nexus S vidi UK SIM-free cijena sjeckani do £ 430, Best Buy je Božić isporuke nije tako zajamčena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/nexus-s-sees-uk-sim-free-price-chopped-to-430-best-buys-chris/:
Velikoj Britaniji cijene za Nexus je samo postao puno (gotovo 22 posto) više privlačan, zahvaljujući Carphone Warehouse kasapi SIM-free opciju kupnje na slatko 429,99 £ (668 dolara). Ugovor-osamari cijena također je poduzela prevrtati, kao i Nexus S sada se može je besplatno na dvije godine ugovora troška £ 30 ($ 47) mjesečno. Dobra vijest sve okolo, onda, ali budite svjesni da je slušalica je sada naveden kao na leđa kako, nakon što je " na lageru ", ranije ovog tjedna. Govoreći o kašnjenja, mi smo također sluha Best Buy je zajamčena isporuka Božić - nešto ponosno označen na Nexus S online narudžbe stranicu - možda vrlo dobro propustiti Santa's isporuke prozor. Nekoliko naših čitatelja su primili e-poštu od prodavača savjetovanje im da je njihov Gingerbread paketi će biti isporučen "u idućih 1-2 tjedna", ali ne može doći do 24. prosinca. Dakle, sretni praznici i najbolji od sreća!

[Hvala, Taylor i Rod]

Nastaviti čitanje Nexus S vidi UK SIM-free cijena sjeckani do £ 430, Best Buy je Božić isporuke nije tako zajamčena

Nexus S vidi UK SIM-free cijena sjeckani do £ 430, Best Buy je Božić isporuke nije tako zajamčena prvobitno pojavio na Engadget na ned, 19. prosinac 2010 10:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor Carphone Warehouse | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar