nedjelja, 19. prosinca 2010.

Multitouch Twitter zid očarati promatračima, Engadget djelatnici na # HZZ

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/18/multitouch-twitter-wall-to-fascinate-onlookers-engadget-staffer/:
HZZ nije stranac na veći-od-života prikaz instalacije , ali cijela ova "društveno umrežavanje" stvar i dalje cvatu, to izgleda kao da iduće godine će biti megawall integrirajući s nitko drugi nego Twitter. Designed by Finska vlastiti multitouch, multitouch Twitter Wall će se sastojati od "najmanje" šest multitouch Cell 46 prikazuje, od kojih svaki provjere u na 46-inča širok. Cijela stvar će ponuditi promatračima na show sposobnost za otvaranje tweets, njih kretati i dati im savršena prilika da ispuštati paru, a ima svoje umove blitzed po strmim količina vijesti povezane s # HZZ oznaka. Mi ćemo biti sigurni da to izgleda kad smo sletjeti u velikom jugozapadu sljedećeg mjeseca, ali do tada, možete dobiti okus po gnječenje igrati u nastavku.

[Hvala, André]

Nastaviti čitanje multitouch Twitter zidu privlači promatračima, Engadget djelatnici HZZ-u #

Multitouch Twitter zid očarati promatračima, Engadget djelatnici na # HZZ prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 18 pro 2010 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Technopolis Online | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar