nedjelja, 19. prosinca 2010.

XMBC 10,0 'Dharma' sada dostupna za preuzimanje s poboljšanjima u izobilju, dodati-na menadžera i Apple TV podršku

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/19/xmbc-10-0-dharma-now-available-to-download-with-improvements-g/:
Vi svibanj imati darove za svakog člana obitelji pod Božić stablo, ali mi smo spremni kladiti se ne daju puno mislio na svoj vjerni media centar PC. Srećom, open-source zajednica još jednom ima gotove sadašnjosti, spreman da se učita upravo sada - 10,0 oslobađanje XBMC , ispunjen s Goodies i igračke. To je dostupan za Windows, Linux, Mac, pa čak i originalne Apple TV, a donosi potpuno novi add-on menadžer koji vam omogućuje proširiti funkcionalnost i poboljšati izgled desno od UI. Tu je i hardversko ubrzanje za sve platforme, uključujući i posebne naknade za nettops sportske NVIDIA ION 2 ili Broadcom Crystal HD čips, pa čak i podlogu podršku za Windowse 7 zaslon osjetljiv na dodir, ARM procesora i OpenGL ES 2.0. Katalog poboljšanja se iskreno prilično zapanjujući, pa umjesto da ih sve pročitati ovdje, možete slijediti naš izvor linkove na puni changelog i download stranice, a mi pokušavamo širiti Christmahanukwanzaakah razveseliti.

[Hvala svima koji su poslali to u]

XMBC 10,0 'Dharma' sada dostupna za preuzimanje s poboljšanjima u izobilju, dodati-na menadžera i Apple TV podršku prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 19. prosinac 2010 13:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor XBMC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar