nedjelja, 2. listopada 2011.

(Osnivač priče) Meetup je Heiferman: radi u McDonald'su i budućnost društvenih mreža

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zHaEbj3FpGA/:
Sequence 1 Backgroun#5987FA.mov

Meetup co-osnivač i CEO, Scott Heiferman je Chris Dixon je gost u ovoj epizodi Osnivač priče . Serijski entrenepenur, Heiferman govori Dixon je počeo "prvi online oglasa agencija u '94", nakon što korporativna Amerika napustio ga je nezadovoljan. Nazvan I-promet ", ideja je bila da se on-line medija potražnja agencija, iako nije bilo medija da kupi na vrijeme." Pet godina kasnije prodaje Heiferman I-promet Agency.com.

Nakon izlaska, Heiferman je uznemirena i kaže on "otišao malo lud ne znajući što sam htio učiniti s mojim životom." Heiferman je posao u McDonald's-potez je kredite za tvrtke je održavanje. "Bio sam visi okolo s previše odvjetnici i računovođe i na vrijeme sam samo htjela vidjeti kako je to biti dio stvarnog pravi posao."

Nakon flipping burgers Heiferman skočio natrag u početni prizor sa RocketBoard, projekt opisuje kao "kolosalnu neuspjeh i zapravo mi duhati kroz oko 20 milijuna dolara AOL novca." Srebro podstava? Heiferman dobila savjet da se štapići s njim do danas stvoriti proizvode koji će vam pomoći dobrobit društva.

Nastavak razgovora u nastavku, Heiferman raspravlja Fotolog , tvrtka je pokrenula neposredno prije osnivanja Meetup. Heiferman počeo stranice za dijeljenje fotografija u 2002 i kaže: "je postao broj jedan na društvene mreže" u nekoliko zemalja. To na kraju prodana za milijune dolara. Međutim, Heiferman bilješke Fotolog top stanje smanjilo kad Flickr hit web i to je Heiferman shvatiti da niti jedna tvrtka je potpuno siguran od konkurencije.

Što smo naučili, kaže Heiferman Dixon "Ne mislite da možete uzeti zdravo za gotovo da je bilo koji društvena mreža koja će se ovdje 10 godina od sada."

Pobrinite se da slušati i isječaka za dodatne uvide, uključujući i ono što Dixon promatrati dok isporuku pizza.

Prošli epizoda Osnivač priče ovdje .

Nema komentara:

Objavi komentar