nedjelja, 2. listopada 2011.

Pitajte Engadget: najbolje slušalice za vanjsku / fitness koristiti?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/ask-engadget-best-earbuds-for-outdoor-fitness-use/:
Znamo da ste je dobio pitanja i ako ste dovoljno hrabar da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan Pitajte Engadget upit dolazi nam iz Henri, koji se čini razumljivo umoran od svoje slušalice ispadanja dok vježbanje. Ako ste u potrazi za poslati upit za vlastite, kap nam liniju na pitajte [at] Engadget [dawt] com.

"Ja sam planira kupiti set slušalica za uporabu na otvorenom, uglavnom za sportske Postoji toliko mnogo mogućnosti -. Ja sam znatiželjan ako bilo tko ima bilo kakve konkretnih prijedloga Ona odlazi bez rekavši da čepovi bi trebao biti jednostavan za pop u. uho te ih skinuti, a žica za igrača bi trebao biti kao svjetlost što je više moguće. Hvala za pomoć! "

Imate bilo koje slušalice volite uzimajući u teretanu? Kako je o skupu koji ne ispasti? Bacanje svoj prijedlog (e) u komentarima ispod!

Pitajte Engadget:? Najbolje slušalice za vanjsku / fitness koristiti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. listopada 2011 22:38:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar