nedjelja, 2. listopada 2011.

ASIMO oponaša svaki vaš potez, rubovi bliže prema jednom White Robot teritoriju (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/asimo-mimics-your-every-move-edges-closer-towards-single-white/:
Hej, izgleda Engadgeteers! To je još jedan Kinect hack - osim ove koristi pravi posao robota. Honda uvela ASIMO se da gužve na IEEE-a 2011 Međunarodna konferencija o Inteligentni roboti i sustavi za show off svoje novo stečene pop i zaključavanje vještine . Dobro, tako da silicij-izgorjela Fella ne može krump s najboljim of'em, no on vjerojatno može učiniti kretanje - to sve ovisi o vašem ples repertoaru. Nakon mučili daleko u svojim ludi znanstvenik lairs, istraživači su iza bot uspjeli smisliti način oponašanja ljudskog pokreta koji prevodi mapirati bodova na korisničkom gornji dio tijela u realnom vremenu, robot-replicirati kretanje. Luta od vas vjerojatno su zamišljajući lijevo-od-centra koristi za tech, ali neka nam se umanji da nestašna balon, postoji ¡ť ll biti ni slučajevi "Stop sebe udarajući ASIMO" ovdje, kao što su inženjeri izgrađen-in sudara i stabilnosti zaštite . Tako vjeran-it's-jezovit napredak ne postoji kraj ili, kao što je ASIMO sada također sadrži bazu podataka o tekstu inspiriran geste - davanje naše budućnosti robota prijatelj sredstvo fizički izražavajući svoje hladno, "Mrzim vas toliko pravo sada "Robo-ton. Osim našavši se kod kuće u Italiji, te inovacije su sigurni da stavite ASIMO na drugom kraju naše daljinsko upravljanje amanet . Kliknite na prošlost pauzu kako biste vidjeli ovaj automatizirani mime ispustite ga kao da je vruće.

Nastaviti čitanje ASIMO oponaša svaki vaš potez, rubovi bliže prema jednom White Robot teritoriju (video)

ASIMO oponaša svaki vaš potez, rubovi bliže prema jednom White Robot teritorij (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. listopada 2011 19:39:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IEEE Spectrum | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar