nedjelja, 2. listopada 2011.

Značajka: Real natjecanje iz Redmond: Windows 7 Telefon "Mango" Recenzirao

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZDydHEOObWM/real-competition-from-redmond-windows-phone-7-mango-reviewed.ars:

Kad smo pregledali Windows Phone prije godinu dana, mi se svidjela dosta onoga što smo vidjeli , ali priznaje da je više od nekoliko nedostataka i grube rubove. Iako je platforma je privukao programere i aplikacije, s više od 30.000 naslova u App Store, uspjeh s potrošačima je teže doći. Iako postoje naznake da je platforma je najmanje pojavljuje na kupaca radarima, stvarne prodaje i dalje niska.

Windows Phone 7,0 nije savršen izdanje. Poželjno značajke glavni među njima kopirati i zalijepiti i višezadaćnost-nedostaju. To je SDK i razvojno okruženje koje su jednostavan za korištenje, ali uske u opsegu, aplikacija ne može pristupiti kamere i bile ograničene u mrežnim vezama su mogli napraviti, na primjer. Objavljivanja prve nadogradnje, koji je dodao kopirati i zalijepiti, bio je sve samo ne glatko, s kašnjenja, nekompatibilnosti, pa čak i povremene uzidan telefon. Živjeti s Windows Phone u prvoj godini svog objavljivanja značilo živjeti s nekim kompromisima.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar