nedjelja, 2. listopada 2011.

Sony Ericsson daje ruku FreeXperia devs, pokazuje ljubav prema CyanogenMod 7,1

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/02/sony-ericsson-lends-hand-to-freexperia-devs-shows-love-for-cyan/:
Ispada, Sony Ericsson je stvarno dolazi oko razumijevanje da Android telefone nisu jedna-veličina-odgovara-svima propozicija. Nakon što je obavijest o FreeXperia tima neumorne napore kako bi CyanogenMod 7,1 određenim SE uređaja, tvrtka je sada " vuče Samsung "po kreditiranja svoju potporu na uzrok. Tvrtka je pod uvjetom da je skupina s oko 20 telefona, zajedno s debugiran i obnovljena knjižnica kamere binaries kako bi se osiguralo odgovarajuće korisničko iskustvo. Ne zaustavljajući se, Sony Ericsson se nada da bi ove bitova na raspolaganju za sve programere pod posebnim EULA u skoroj budućnosti. Naravno, tvrtka nastavlja podsjetiti svojim korisnicima da ne posebno odobrava otključavanje bootloadera - koja još uvijek rezultate u prazninu jamstvo - iako je spreman pomoći vam učiniti upravo to.

[Hvala, Thorsten]

Sony Ericsson daje ruku FreeXperia devs, pokazuje ljubav prema CyanogenMod 7,1 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 2. listopada 2011 00:07:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson Developer World | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar