utorak, 20. rujna 2011.

Logitech Harmony Link pretvara vaš iOS uređaj ili android telefon u univerzalni daljinski (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/logitechs-harmony-link-transforms-your-ios-device-or-android-ph/:
Logitech nije točno stranac univerzalni daljinskih upravljača, a ako ste bili čežnja za Android ili iOS s ciljem rješenja iz švicarske tvrtke, novi 100 dolara Harmony Link trebali ste pokriveni. Link je WiFi omogućen infracrveni pak i app kombinirani, koji vam omogućuje kontrolu do osam uređaja u vaš dom kazalište iz udobnosti vašeg zaslona osjetljivog na dodir Sans pesky dongles ili predmetima . Nakon preuzimanja aplikaciju besplatno, džep-određena mjera iDevices i Android smartphone može djelovati kao univerzalni daljinskih upravljača preko kućne mreže, a ipad korisnici također dobiti u korist personaliziranih TV oglasi iz Rovi . To je slično u cijeni i funkciju Peel je voće , ali kapi dodatni bežični dongle i dodaje domaće ipad app. Znakovita je, link se sučelje s više iPads odjednom, a Logitech je također bačen u mini IR Blaster da bi kontroliranje AV opremu da je mnogo lakše. Ako jedan od vaših snova kućnog kina samo obistinilo, Harmony Link je za unaprijed naručiti sada iz Logitech i zbog u listopadu. Dok je Vaš i dalje tu, tu je kratki video pregled prošlosti prekid zajedno s uobičajenim PR nagovaranje.

Nastaviti čitanje Logitech Harmony Link pretvara vaš iOS uređaj ili android telefon u univerzalni daljinski (video)

Logitech Harmony Link pretvara vaš iOS uređaj ili android telefon u univerzalni daljinski (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 04:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Logitech | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar