utorak, 20. rujna 2011.

Microsoft nudi diskontirana hardver, softver za studente iz obitelji s niskim primanjima

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/microsoft-to-offer-discounted-hardware-software-to-students-fro/:
Ne trebate doktora ekonomije shvatiti da vremena su prilično teško sada - pogotovo za one na donjem kraju ljestvice prihoda. Srećom, ipak, Microsoft je najavio novu inicijativu čiji je cilj pružanje milijun učenika iz obitelji s niskim primanjima s popustom hardvera, softvera i usluga širokopojasnog interneta. Ova tri godine digitalni uključivanje program proširenje Redmond je oblikovati budućnost kampanje, koja je, tijekom pet godina, već je stavio računala u rukama više od 10 milijuna siromašnih djece širom svijeta. Prema ovom javno-privatnog partnerstva, Microsoft će raditi s različitim neprofitna, korporativnih i vladinih organizacija za pružanje low-cost računala, obrazovni softver, posao vještine obuke i high-speed internet onima kojima je najpotrebnija. Krajnji cilj je, naravno, je da se most jaz dijeli postignuća učenika s at-home internet od svojih manje digitalno opremljenim vršnjacima. Prema Fed, djeca koja nemaju pristup Internetu kod kuće diplomski srednjoj školi po stopi koja je šest do osam postotnih bodova manje od onih koji učiniti. Napuhavanje nacionalne stope siromaštva i širenje prihoda praznine vjerojatno neće učiniti mnogo za lijek koji razlika, ali svakako si u nadi da Microsoft može napraviti razliku. Saznajte više u punom PR, nakon pauze, ili na izvor link ispod.

Nastaviti čitanje Microsoft nudi diskontirana hardver, softver za studente iz obitelji s niskim primanjima

Microsoft nudi diskontirana hardver, softver za studente s niskim prihodima obitelji prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 15:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar