utorak, 20. rujna 2011.

Igrači vlastiti Sveučilišta Washington znanstvenika, riješiti desetljeća dugu majmunske AIDS proteina zagonetka (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/gamers-pwn-university-of-washington-scientists-solve-decade-lon/:
Ne igra je pobjegao bolovi adolescencije bez saslušanja prokletstvo refren, "Video games'll truleži svoj ​​mozak." Dok znanstvena istraživanja koja tvrde je do sada pokazao neuvjerljiv , ispada željenu zabavu naših digitalno doba potencijalno mogao izliječiti rak, pa čak i spriječiti AIDS - u majmuna. Koristeći rezultate iz crowdsourced preuzeti proteina manipulira "igri" Foldit, znanstvenici na University of Washington su bili u mogućnosti postići uspješan model majmunske AIDS-a koji uzrokuju Mason - Pfizer majmun virus retrovirusnih proteaze. Za više od deset godina, istraživači su arduously pokušavao rekonstruirati presavijeni obliku M-PMV uz pomoć zadataka specifičnih Rosetta softver, ali bez uspjeha. Sada, u ono što zovete moguće prvi, igrači su bili u stanju učiniti ono što mozak znanstvenih i algoritmi ne bi mogao, stvara dovoljan model za molekularnu zamjena - sve u samo tri tjedna. Osjećaju kao posvećujući svoje slobodno vrijeme da to valja uzrok? Onda budite sigurni da hit izvor link ispod, i sebe preobraziti iz kauč krumpir na kauču Crusader.

Nastaviti čitanje Igrači vlastiti Sveučilišta u Washingtonu znanstvenika, riješiti desetljeća dugu majmunske AIDS proteina zagonetka (video)

Igrači vlastiti Sveučilišta Washington znanstvenika, riješiti desetljeća dugu majmunske AIDS proteina zagonetka (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 18:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MSNBC Kozmički Login | izvor Fold.it | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar