utorak, 20. rujna 2011.

Canon S100 dobiva početkom listopada procjena iz Amazon, vjerojatno za brod ispred studenog izdanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/19/canon-s100-gets-early-october-estimate-from-amazon-likely-to-sh/:
Canonov high-end PowerShot S-serija je moćni posebna pasmina, tako da smo prilično je uzbuđen o tvrtki novi S100 , koji smo rekli da očekujemo u studenome sa 430 dolara naljepnica cijenu. Sada to izgleda kao S95 nasljednik može skliznuti iz skladišta mjesec dana ranije nego što je obećao, s Amazon procjeni brod datira već 3. listopada. U industriji gdje kašnjenja su mnogo češći od tih ranih izdanja, ovo je svakako dobrodošla vijest za visoko očekivane džep cam, koji omot 12,1 megapiksela CMOS senzor i f/2.0 (varijabla) zoomom. Dostava procjene su uvijek podložni promjenama, tako da ne računaju na bilo čuda dok se taj broj FedEx praćenje pregleda Vaše mape pristigle pošte.

[Hvala, Don]

Canon S100 dobiva početkom listopada procjena iz Amazon, vjerojatno za brod ispred studenog objaviti prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. rujna 2011 17:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DPReview forum | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar