utorak, 20. rujna 2011.

Magisto uređivanja videa se automatski, deluges interwebs s idiot autorskog savancy

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/magisto-edits-videos-automagically-deluges-the-interwebs-with-i/:
Oh, pošast društvenih medija i iracionalne osnaživanje kod kuće, amater medija tajkuna. Pa, istina se javi, a ne svatko ima ustrajnost sjesti i težak rad kroz satima stvoriti vješto napravljen, spreman za premijera vremena učitavanja . Ne brinite vi netalentirani hack, Magisto ima web-based alat koji će automatizirati Vaš nedostatak stručnosti za uređivanje i ustalasati YouTube-dostojna , Add-stil isječke napunjen s pozadinskom glazbom i fancy multi-window učinke. Usluga, koja omogućuje korištenje algoritam za prepoznavanje "ljudi, kućni ljubimci i krajolika, a može čak i ... [analizirati] zvukovi i slike", prije je bio dostupan u privatnom beta, ali je sada otvoren i slobodan za svakoga s fotoaparat, računalo i priključak za internet pristojan. Vidjeli smo rezultate tvrtke ručni rad i to je sve prilično istu stvar - nekoherentna, tune-natovaren Mashup. Koji je reći, idealno za Twitter i Facebook IV kaplje smo došli do opstati na. Idi naprijed i test hiper-uređivanje softver se na izvoru ispod - to nije kao da zapravo ništa učiniti, svejedno. Samo klik.

Nastaviti čitanje Magisto promjene videa se automatski, deluges interwebs s idiot autorskog savancy

Magisto uređivanja videa se automatski, deluges interwebs s idiot autorskog savancy prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 07:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Magisto | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar