utorak, 20. rujna 2011.

Aperion Audio drugi-gen Zona Home Audio Link reže glazbeni privezati za 150 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/aperion-audios-second-gen-zona-home-audio-link-cuts-the-musical/:
Nema potrebe za knjige zvučnike ? Nema problema. Aperion Audio samo je predstavio drugu generaciju Zona Home sustava audio Link, omogućujući kabel detesters za slanje glazbe s bilo kojeg USB / 3.5mm omogućen izvora, dobro ... samo o ništa. Osnovni paket HAL se sastoji od kompaktnih bežičnih odašiljač i prijemnik, a budući da nema vlasničkih shenanigans događa, to je oko kao univerzalni u prirodi kao što ćete pronaći. Nepotrebno je reći, ljudi koji ste bili pokušava naći lako (ish) način da se pretvoriti svoje postojeće unutarnje / vanjske zvučnike u bežični zvučnici svakako treba imati gusak, a obzirom na to da će potok nekomprimirani 16 bit/48 kHz CD- Kvaliteta zvuka za do tri istovremeno zone, $ 149 cijena krpa samo može biti opravdana. Hit izvor da biste saznali više (ili mjesto vaše narudžbe, ako ste čuli dovoljno).

Nastaviti čitanje Aperion Audio drugi-gen Zona Home Audio Link reže glazbeni privezati za 150 dolara

Aperion Audio drugi-gen Zona Home Audio Link reže glazbeni privezati za 150 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 01:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Aperion Audio | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar