utorak, 20. rujna 2011.

Njemački inženjeri žele prepoloviti EV troškove proizvodnje do 2018, čini sigurni o tome

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/german-engineers-want-to-halve-ev-manufacturing-costs-by-2018-s/:
Želja za EV koje se mogu uklopiti u svoj ​​proračun ? Vi ne svibanj morati čekati predugo, prema grupu inženjera u Karlsruheu Institute of Technology (KIT), koji su s ciljem da prepoloviti plug-in troškove proizvodnje do 2018. To je sve dio nešto zove kompetencije E - € 200,000,000 (273 milijuna dolara), inicijativi koja će se oslanjati na stručnost od 250 znanstvenika iz 25 različitih instituta, u nadi da će stvaranje novih i troškovno učinkovite metode proizvodnje energije vlakova i baterije. Pod javno financira projekt, koji je najavio na prošlotjednom International Motor Show , KIT istraživači će izgraditi "istraživanje tvornici" gdje će razvijati i pokazati svoje procesima i tehnologijama. Prema voditelj projekta Andreas Gutsch, ideja nije stvaranje koncepata koje bi mogle uroditi plodom za nekoliko desetljeća niz cestu, nego i razviti više pragmatična rješenja koja se mogu integrirati u industrijskoj razini u relativno kratkom vremenskom roku. "Mi smo više usmjereni na proučavanje pojedinih molekula ili komponente, ali na razvoj rješenja na razini sustava, koji ispunjavaju uvjete industrijski", rekao je Gutsch Znanost | Poslovni. "Mi aktivno približava industrije i čak će pojačati tim nastojanjima ... Mi smo izvrstan provodi istraživanja za primjenu, ne za ladice". Puni 50 inženjera će početi raditi na sposobnosti E iduće godine, s projektom trebala bi završiti do 2018. Presti prošlosti pauze za više detalja, u punom priopćenju.

Nastaviti čitanje njemački inženjeri žele prepoloviti EV troškove proizvodnje do 2018, čini sigurni o tome

Njemački inženjeri žele prepoloviti EV troškove proizvodnje do 2018, čini sigurni o tome prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 09:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Fast Company , znanost | Poslovni | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar