utorak, 20. rujna 2011.

T-Mobile korisnicima će biti u mogućnosti zadržati stope planova na AT & T, nakon isteka ugovora

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/t-mobile-customers-would-be-able-to-keep-rate-plans-on-atandt-afte/:
Nakon spajanja AT & T & T svijet je tajanstveni jedan. Nitko ne zna kako to izgleda ili što pravila će biti, i to je prilično vjerojatno nećemo znati sve odgovore do stjecanja je završena - ako to čini se da je daleko . Međutim, barem još jedan komad je dodao da je zagonetka za sada, u skladu s unutarnjim zaposlenika FAQ poslao u TmoNews, bilo kupca u ljubavi sa svojim trenutnim stopa plan će biti dopušteno da ga djed u AT & T je sustav i držati ga nakon ugovora istekne. Zanimljivo dovoljno, to ne govori ništa o tome što će se dogoditi ako želite nadograditi vaš telefon, koji bi mogao biti sasvim druga priča. Barem ovaj mali komad vijesti služi da smiruje živčani duše brine o tome prisiljen da više cijene planu, što može držati puno ljudi iz naglo skakanje brod.

T-Mobile korisnicima će biti u mogućnosti zadržati stope planova na AT & T ugovor istječe nakon prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 14:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TmoNews | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar