utorak, 20. rujna 2011.

Samsung Epic 4G Touch ruši se, potvrđuje epsku crendentials

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/samsung-epic-4g-touch-gets-torn-down-confirms-its-epic-crendent/:

Samsung 4G Epic Touch je trijumf inženjerstva, ometanje oh-tako-jako-puno u oh-tako-malo okvir. Što bolji način za proslavu svoje čudesno dizajn, nego da ga suza sve do njezinih sastavnih dijelova, a zatim ga ponovno sastaviti? Hvala dečki na iFixit, jer su već to učinili - opet . Zanimljivi točke su samo jednu EMI štit - za razliku od nekih konkurenata - što je velika vijest za one koji žele oponašati suza-dolje vlastite Sprint specifične GSII . To još uvijek može dokazati da bude izazov, s obje staklena ploča i LCD očito spojeni na sredini telefona, što znači da je zamjena za raskošan 4,5-inčnim AMOLED Super Plus zaslon može dokazati skupa. Kliknite ispod za slikovni udarac po udarac teardown, neka je zadržati slinjenje na minimum, mora mi?

Samsung Epic 4G Touch ruši se, potvrđuje epsku crendentials prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 15:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iFixit | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar