utorak, 20. rujna 2011.

MakerBot je kornjačevina natjecatelje krstarenje oko našeg ureda (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/20/makerbots-turtle-shell-racers-cruise-around-our-offices-video/:
Ovaj vikend je za kavu faire u New Yorku bio je loš u 3D pisači . Svaki šator na otvorenom prostoru bio je pakiran u kapacitete stvari, njihovi vlasnici stoje pokraj njih, prikazuje off male sitnice koje bi stvorili s uređajima. Sudeći prema njihovu prisutnost, čini se malo pitanje da je tehnologija pokazala uspjeh kavu zajednice. Među široj javnosti, međutim, oni 'bio puno teže prodati. Možda je cijena, ili možda je općenito dosadan konotacije riječi "pisač", ili to samo može biti činjenica da nije bilo pravo kultni slike kako bi prodati proizvode za javnost u cjelini.

MakerBot je kornjača natjecatelje Shell i može biti samo veleposlanik da je svijet 3D tisak potrebe. Igračka nogomet veličine RC AUTOMOBILI su dokaz da pozitivno uređaja može pretvoriti pravedan o išta možete zamisliti u stvarnost. Postoje određena ograničenja, naravno, kao i činjenica da se predmeti tiskani ne može biti veći od pet inča u promjeru. Školjke "stvoritelj izigrane koji je priznao nedostatak za sastavljanje proizvoda od malih komada koje ugriz zajedno. Check out više ruku na dojmovi i video s skijaša nakon skoka.

Nastaviti čitanje MakerBot je kornjačevina natjecatelje krstarenje oko našeg ureda (video)

MakerBot je kornjačevina natjecatelje krstarenje oko našeg ureda (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 20. rujna 2011 13:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar