subota, 17. rujna 2011.

Windows 8 na laptop in-dubina pregled (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/windows-8-on-a-laptop-in-depth-preview-video/:
Manje od 24 sata nakon što je otišao živjeti na Microsoftovim stranicama, Steve Ballmer izvijestio nevjerojatnih 500.000 preuzimanja sustava Windows 8 Developer Preview. To je pola milijuna primjeraka, ako ne žele Windows obožavatelja. Pa, možete nas računati među njima. Iako smo bili tretirani nekim privatnim rukama-na vrijeme s tablet optimiziran za OS, nismo, do sada, imao priliku da ga koristiti na prijenosnom računalu - tj., računalno okruženje gdje ćemo provesti najveći dio naše vrijeme , a onaj u kojemu smo najviše koriste za viđenje Windows, posebno.

Za posljednja tri dana smo radili upravo to: upoznavanje sa sustavom Windows korištenjem 8 dobar 'ol miš i tipkovnica kombinirani-. I dok je možda pročitati kao suvišne izjavu (? Što noviju verziju sustava Windows nije smjestiti pokazivač), Win 8 je neobična pasmina - To je prva verzija operativnog sustava u kojem prst ulaz nije primisao, ali prve klase građana. Jasno je da ovaj put okolo, Windows je optimiziran za dodir, ali smo morali čuditi ako je to Windows Phone-nadahnut UI će predstaviti strma krivulja učenja, ako bi se na putu dok smo pokušali da odu o business as usual. Pa kako je to raditi za nas? Dovoljno je reći, nismo u Kansasu više, tako da pronađete najudobniji stolac i nama u susret nakon prekida - Imamo oh-toliko detalja da se zadubiti u.

Nastaviti čitanje Windows 8 na laptop in-dubina pregled (video)

Windows 8 na laptop in-dubina pregled (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. rujna 2011 17:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink |

Nema komentara:

Objavi komentar