subota, 17. rujna 2011.

Verizon počinje "optimiziranje" (čitaj: proporcionalnost) mreže za većinu podataka gladni korisnika

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/verizon-starts-optimizing-read-throttling-network-for-the-m/:
Mi ne možemo reći da nisu bili upozoreni, jer Verizon ažurirane podatke putu politike u veljači , ali je još uvijek bušiti u crijevima čuti svoje "optimizacije mreže" plan stupio na snagu jučer. Novu politiku stranica istaknuo Droid-Life objašnjava kako politika će utjecati samo na "top 5 posto podataka korisnika s 3G uređaja na neograničen podaci planira" (LTE i kata podaci korisnika su jasni) upravljajući svojim brzine kada je spojen do kule što je smatra se zagušen. Tim uvjetima, nazvao mrežnu inteligenciju Big Red, su ono što se osjeća dijeli ovu shemu od pukog podataka proporcionalnost , budući da će samo utjecati na neke korisnike (oni koji su konzumirali 2GB ili više podataka mjesečno) na određeno vrijeme i na mjestima, ali to je teško vidjeti bilo koji drugi način. Ako ste jedan od onih koji su pogođeni, očekuju poruku na računu ili Moj Verizon račun, iako ste svibanj ići ui iz pogođene skupine ovisno o korištenju. Hit izvor link ispod za sve detalje - bilo tko drugi da to nije slučajnost to pravilo pojavio neposredno prije 4 iPhone došao u Verizon i se provoditi nekoliko tjedana prije nego što sljedeći iThing se očekuje da će stići?

Verizon počinje "optimiziranje" (čitaj: proporcionalnost) mreže za većinu podataka gladni korisnika prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. rujna 2011 23:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Droid-Life , Verizon | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar