subota, 17. rujna 2011.

Clearwire najavljuje se bave China Mobile ubrzati TD-LTE implementaciju

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/clearwire-announces-deal-with-china-mobile-to-accelerate-td-lte/:
Najveći svjetski mobilni operater, a dosad sklepan WiMAX usluga su povezane ruke ubrzati široku i usvajanje vremenskom raspodjelom LTE ( TD-LTE ) u Kini. Iako postoji malo lupetati o infrastrukturu graditi-gore sam, China Mobile i Clearwire su uspostavili dogovor "njegovati robustan uređaj ekosustava koji podržava multi-mode, multi-band uređaja s minimalnim komponente složenosti i troškova", s posebnim naglaskom na zajedničke 2.5GHz spektra. Naime, suradnja će raditi izgraditi veliku količinu TD-LTE čipsete i uređaji za komercijalnu dostupnost u 2012. Ako Sprint bili kupnju (ili napraviti značajna ulaganja u) Clearwire, ovaj posao može biti osobito važno, ali za sada, tvrtka je pronalaženje neke neovisnost od neugodan ljubavni trokut koji je piva između sebe, Sprint i LightSquared. Iako nema reći kakva najava će doći na 7. listopada , to je lijepo vidjeti Clearwire osigurati međunarodne ljubavnika koji je spreman da počine na zajedničku LTE vizije. Naći ćete puno za odnose s javnošću nakon prekida.

Nastaviti čitanje Clearwire najavljuje se bave China Mobile ubrzati TD-LTE implementaciju

Clearwire najavljuje se bave China Mobile ubrzati TD-LTE raspoređivanje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. rujna 2011 19:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar